De zomervakantie is afgelopen, je begint aan een nieuwe studie, een nieuw jaar of wat dan ook. Je moet er weer aan geloven en je moet weer naar school. Voor veel mensen een uitdaging omdat ze er geen zin in hebben. Dat kunnen we maar al te goed begrijpen, maar toch hopen we van harte dat dit niet het geval is. We gunnen het iedereen om een leuke tijd te hebben op school en als dit echt onmogelijk is, raden we je aan om gewoon even vol te houden. Het wordt beter, dat beloven we je. In beide gevallen draagt een goede voorbereiding zeker bij aan het resultaat. Je wil goed beslagen ten ijs komen en je wil hier de juiste dingen voor in huis hebben. Dat is dan ook precies waar we je in deze blog mee willen gaan helpen. We gaan je vertellen wat je nodig hebt voor de welbekende ‘back to school’. 

Laptop

Als je naar school gaat of een (nieuwe) studie gaat doen, is een laptop tegenwoordig onmisbaar. Of je dit nu gebruikt om tijdens de lessen of colleges je aantekeningen te maken of dat je het alleen gebruikt voor huiswerk en/of projecten; het maakt niet zoveel uit. Waar het om gaat, is dat je een laptop hebt. Dit moet je hebben, anders zul je niet ver komen met je schoolwerk. Gelukkig hoeft een goede laptop helemaal niet duur te zijn en draag je hierdoor nog bij aan een betere maatschappij ook. Kijk eens naar Dell refurbished laptops. Deze laptops zijn in zeer goede staat, zijn een stuk goedkoper dan helemaal nieuwe laptops en je zorgt er zo voor dat niets verloren gaat en dingen worden weggegooid; wij zien alleen maar voordelen! 

Boeken

Daarnaast heb je natuurlijk boeken nodig. Het kan ook zijn dat je voor je school of opleiding alles online beschikbaar hebt, dan volsta je dus met een goede Dell refurbished laptop. Als dat niet het geval is, kun je ook je boeken tweedehands kopen. Dit scheelt wederom in prijs en ook in ontbossing. Zo kun je bijdragen aan een mooiere wereld én aan een vollere portemonnee. 

Voorbereiding

De rest kun je zelf wel bedenken; een etui, een pen, een potlood en het standaard riedeltje. We willen dat je je alvast voorbereid door je boek eens open te slaan en even globaal te gaan lezen. Zo gun je jezelf meer tijd de stof te begrijpen en zit je niet in de stress de eerste schooldag/week.