Ben jij nog last minute op zoek naar leuke cadeautjes? Cadeautjes voor het interieur doen het altijd goed! Of het nu voor de feestdagen is of voor een andere bijzondere dag. In deze blogpost krijg je allerlei cadeau-inspiratie! De cadeautjes die we gaan bespreken zijn ook leuk om als housewarming gift te geven.

Waar moet je opletten?

Het interieur in ieder huis is verschillend. De keuze waar mensen voor gaan, heeft bijvoorbeeld te maken met hun persoonlijke smaak. Wanneer je cadeaus zoekt voor een ander, is het goed om rekening te houden met de smaak en ook het huidige interieur van de ander. Let hier dus ook op bij het uitzoeken van je cadeau! Een cadeau kan nog zo leuk zijn, maar wanneer het totaal niet past bij het interieur van de ander, zal je cadeau in een hoekje verstopt blijven of zelfs helemaal niet worden gebruikt. En dat is erg zonde!

De “altijd goed” cadeautjes

Gelukkig zijn er cadeaus die bij veel mensen in de smaak zullen vallen. De eerste tip is om een lekkere geurkaars cadeau te geven. Je moet hiervoor wel een beetje weten waar de ander van houdt qua geuren, maar er zijn genoeg subtiele geuren die vrijwel iedereen wel lekker vindt! Ga bijvoorbeeld voor een frisse, lichte geur. Daarnaast kun je voor een natuurlijke geur gaan, zoals de geur van dennenbomen of juiste de geur van een frisse lentedag. Tegenwoordig heb je ook geurkaarsen met een houten lont. Deze maken een knisperend geluid wanneer ze branden. Dit geeft naast geur ook nog eens een lekker sfeervol geluidseffect!

Wil jij liever iets anders geven? Je kunt ook gaan voor geurstokjes of een lekkere huisparfum. Deze zijn verkrijgbaar bij veel winkels. Je zou je kunnen laten adviseren door de winkelmedewerkers bij het maken van een goede keuze. Ook zou je altijd nog een cadeaubon cadeau kunnen doen zodat iemand zelf zijn favoriete geur kan uitzoeken.

Geef eens een plant cadeau of doe het nét even anders

Een ander idee om te geven zijn planten. Je hebt planten in veel verschillende soorten en maten. Er zijn planten die zeer makkelijk te verzorgen zijn én planten die net even wat meer aandacht nodig hebben. Daarnaast kun je ook gaan voor een mooie bos droogbloemen in een vaas. Of geef rond de feestdagen een mooi kerststukje cadeau.

Weet jij de smaak van een ander precies? Dan kun je ook gaan voor bijvoorbeeld een glasschilderij zwart of een glasschilderij goud voor aan de muur. Daarnaast kun je ook voor leuke posters gaan. Of geef iemand een nieuw vloerkleed cadeau!