Wanneer je een nieuw bouwproject start is het van groot belang dat iedereen goed geïnformeerd is. Dat geldt niet alleen voor de toekomstige bewoners of bedrijfseigenaars of -huurders, maar ook voor de gemeente, de aannemers, de onderaannemers, ontwikkelaars, overheid, waterschappen en de woningbouwvereniging. Je wilt alles duidelijk kunnen communiceren, zonder daar al te veel tijd voor kwijt te zijn. Een groot project valt of staat bij een goede communicatie. Tegelijkertijd is tijd geld en is het dus niet altijd maar mogelijk om met z'n allen om tafel te gaan zitten. Door de Omniom bouwapp in te zetten, kun je iedereen informeren in iedere stap van het proces.

De Omniom bouwapp maakt samenwerken gemakkelijker

Heb je eenmaal de Omniom bouwapp geïnstalleerd en de informatie gedeeld met iedereen die betrokken is bij de bouw, dan zul je merken dat er meer begrip ontstaat voor de verschillende disciplines. Van de omwonenden tot de opdrachtgever. Iedereen heeft belang bij de juiste communicatie. De omwonenden willen weten hoe lang ze in de troep zullen zitten en wanneer de overlast van het heien gaat beginnen, de opdrachtgever wil weten of alles op schema gaat. De Omniom bouwapp maakt het mogelijk om iedereen te informeren en er zo voor te zorgen dat iedereen weet wat er wanneer gaat gebeuren.

De omgevingsapp is er voor iedereen die betrokken is

De Omgevingsapp van Omniom zorgt ervoor dat iedereen die betrokken is bij het bouwpjoject, op wat voor manier dan ook, goed geïnformeerd kan zijn. Het downloaden van de app is heel eenvoudig voor de betrokkenen. En het aanmaken van de app kan net zo eenvoudig zijn. Gaat het om een kortdurend of eenmalig project? Dan heb je genoeg aan de basis Omniom bouwapp. Wil je voor de langere tijd meer informatie delen? Dan is het wel zo fijn als de app volledig gepersonaliseerd is voor jouw bedrijf. Je eigen logo en je eigen huisstijl draagt bij aan de herkenning. Ook daar zijn, verschillende, mogelijkheden voor.

Bouwen kan niet zonder rompslomp

Maar je kunt het iedereen zo gemakkelijk mogelijk maken. Alleen al door de buurt waarin je gaat bouwen doorlopend te informeren kun je veel klachten over geluids- en omgevingsoverlast voorkomen. Natuurlijk kun je een informatieavond organiseren of folders verspreiden, maar om continu actuele informatie te verspreiden is dat niet genoeg. Daar komt de Omniom bouwapp goed van pas. Door doorlopend informatie te verspreiden onder alle betrokkenen zorg je voor meer begrip in de wijk en voor minder problemen tijdens de bouw.