Er zijn tegenwoordig te veel keuzes te maken. Je moet de hele dag door die keuzes maken en de een maak je bewuster dan de ander. Soms kies je voor iets heel simpels, zoals je avondeten. Soms kies je ook voor een grotere aankoop. Neem bijvoorbeeld de aankoop van een nieuwe fiets. Er is genoeg om te overwegen en als je hier moeite mee hebt nemen we je dit niet kwalijk. We vertellen je daarom graag wat je allemaal moet meenemen in je overweging. We bespreken daarom meerdere soorten fietsen met hun unieke eigenschappen en waar je aan moet denken bij zo’n type fiets. Moeite met het uitkiezen van een fiets? Dan ben je hier aan het goede adres. 

Bakfiets

Een bakfiets is in vele situaties een uitstekende keuze voor een nieuwe fiets. Of je nu je kind(eren) wil vervoeren of wat spullen, met een bakfiets zit je nooit verkeerd. Vroeger waren er alleen nog maar zware, logge bakfietsen waarmee je bezweet op je bestemming mee aankwam, maar dat is tegenwoordig wel anders. Je kunt namelijk kiezen voor een bakfiets waarmee je makkelijk op je bestemming komt, zonder al teveel moeite te doen. Ook heb je wendbare bakfietsen; het is er allemaal. Kijk bijvoorbeeld eens naar Urban Arrow bakfietsen. Een bakfiets van Urban Arrow wordt ook wel omschreven als de ideale transporteur voor families. Een bakfiets van dit merk wordt gezien als degelijk, licht, makkelijk te bedienen, snel op te laden en duurzaam. Dit maakt hem een ideale optie als je dingen makkelijk wil kunnen vervoeren en graag met de fiets gaat. 

Speed pedelec

Als tweede optie bieden we je een speed pedelec. Een speed pedelec is een ideale optie als je je in de natuur wil bevinden, geen moeite hebt met een helm dragen en lekker hard wil gaan. Een speed pedelec biedt dermate krachtige trapondersteuning dat jij tot wel 45 kilometer per uur kunt gaan. Je hebt hier wel een helm en een kentekenplaat voor nodig, maar het kan best een optie voor je zijn. Moet je langere afstanden afleggen? Dan is een speed pedelec je op het lijf geschreven.

Mountainbike

Fietsen is voor jou een sport? Wil je jezelf verliezen in een paadje waar je op kunt crossen? Dan hoeven we je niet veel uit te leggen, een mountainbike is uitermate geschikt voor je. Kijk niet verder maar schaf er gewoon eentje aan voor jezelf.